COCA ANNE, de la Mireia Carbó

Coca Anne-sf

Aquesta coca és, el que en diríem, TREMENDA!!!, és d’aquelles coses que fins que no les tastes mai t’hauries imaginat lo bona que pot arribar a ser, i fàcil. 

 

Ingredients

1 làmina de pasta de full •150gr de formatge Cheddar a talls prims • 4 o 5 tomàquets madurs però forts • mostassa Dijon • sal • orenga o alfàbrega

Preparació

Escalfem el forn a 200º durant 10 minuts (dalt i de baix). Posem paper de forn o d’alumini en una safata i hi posem la pasta de full i la punxem amb una forquilla perquè no s’infli i l’untem de mostassa. Sobre la mostassa hi posem el formatge cobrint tota la superfície de la pasta de full, i sobre aquest hi posem les rodanxes de tomàquet tallades a rodanxes de mig centímetre d’ampla. Finalment hi espolsem una mica de sal i força orenga i ho posem al mig del forn durant uns 20 o 30 minuts fins que la base sigui ben cuita.

* Si voleu ho podeu fer també amb formatge Edam o similar, també amb pasta brisa o base de pizza, i si no teniu mostassa Dijon podeu utilitzar de la que tingueu.

Acerca de Sopadefarigola

De cuina, de muntanya i de poble.

Publicado el 27 noviembre 2014 en entrants, plats fàcils, tapes y etiquetado en , , , , . Guarda el enlace permanente. 5 comentarios.

  1. Et segueixo al blog, son unes receptes boníssimes encara que amb els dijosos regims (per la edat) no en podem fer gaires vegades. el que mes m’agrada es que son molt tradicionals i facils.
    quan ens demanes dades en alglés, topem amb el problema de la llengua.Et deixo el e-mail nostre. Espero que hagi quedat inscrit.
    gracies

    Me gusta

    • Montse, jo no demano mai res en anglès això és el programa, porto aquest idioma fatal, has de tirar de traductor com jo.
      Gràcies per seguir-me, sóc una dona molt pràctica i així ho transmeto.
      Llúcia

      Me gusta

  2. Comprovat! La coca es tremenda i fàcil de fer. Felicitats a Nuria per l’encertat suggeriment de maridatge.

    Me gusta

Deja un comentario