Sopa d’all


Senzilla?, si, però un 10 per la tieta Montserrat que em va ensenyar a fer-la. De les que HI CANTEN ELS ÀNGELS.

Ingredients per 4 persones

20 llesquetes de pa sec • 1,5 l. d’aigua • 1 cabeça d’alls • una pastilla de brou concentrat • oli d’oliva • sal

Preparació

En la mateixa olla que farem les sopes i tirem un bon raig d’oli i sofregirem ben poc a poc tota la cabeça d’alls prèviament pelats i tallats a làmines fines. Seguidament i tirarem l’aigua, la pastilla de brou i el pa. Deixem que arrenqui el bull i deixarem coure uns cinc minuts més. Tastar i afegir-hi sal si hi fa falta. Finalment amb l’ajuda d’una batedora manual (esmollassador) esmicolarem el pa. Si es volen les sopes ben fines es pot fer amb una batedora elèctrica, d’altre banda es troben els alls i el pa amb més textura.

Acerca de Sopadefarigola

De cuina, de muntanya i de poble.

Publicado el 24 enero 2015 en plats fàcils, RECEPTES, sopes i cremes y etiquetado en , , , , , , . Guarda el enlace permanente. 4 comentarios.

  1. Felicitats pels cinc anys!T’he vist al Mytast i he vingut a convidar-te, jo també tinc un bloc i ara estem sortejant un lot de productes Castey valorat en 160€, t’animes a participar? M’encantaria comptar amb tu! Tens tota la informació aquí http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/2015/01/1-any-del-bloc-i-concurs-1-ano-de-vida.html
    Una abraçada!

    Me gusta

  2. Aquesta sopa d’all és bonissima!! Havia probat de fer-la però no me’n sortia. La teva recepta m’ha anat molt bé. Gràcies per la recepta i per tot el bloc en general. Un petó!

    Me gusta

Deja un comentario