Pa de pessic de torró d’Alacant (del fort)

150gr de torró d’Alacant (del fort) • 150gr de farina • 3 ous • 100cc de crema de llet • 100cc d’oli d’oliva suau • 90gr de sucre • 1 sobre de llevat en pols • ratlladura d’1 llimona • ½ cullereta de canyella en pols • un pessic de sal

Elaboració

Comencem per preparar el motlle en el qual farem el pa de pessic, jo ho he fet amb un de plumcake. Untem amb una mica de mantega i l’enfarinem, així el pa de pessic no s’enganxarà a les parets i serà més fàcil desemmotllar.

Preescalfem el forn a 180º amb calor dalt i baix i sense aire.

Triturem el torró amb la picadora, ha de quedar com farina.

En un bol batrem bé els ous junt amb el sucre, lo ideal és utilitzar una batedora de varetes perquè els ous agafin bé l’aire. Afegim l’oli, la crema de llet, la ratlladura de llimona i el pessic de sal. Ho batrem bé tot junt.

Posem en un colador fi la farina, el llevat i la canyella i tamisem amb l’ajuda d’una cullera amb moviments suaus per evitar que perdi aire. En aquest punt hi afegim el torró i l’integrem a la resta d’ingredients.

Aboquen la massa dins el motlle i l’enfornem durant uns 35 minuts. Clavem un escuradents i si surt net es que ja està cuit, si li falta posem uns minuts més.

*Amb la mateixa recepta podeu fer també magdalenes.

Acerca de Sopadefarigola

De cuina, de muntanya i de poble.

Publicado el 20 enero 2021 en breus, postres y etiquetado en , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: