Índex receptes

Index

A

B

C

E

F

G

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

V

W

X

 1. Hola Llucia, soc una de les teves seguidores tant per la radio com per la pagina web. M’agradaria que algun dia expliquessis com fer mermelades o confitures (no sé si es el mateix) de cireres, préssecs i altres fruites, ja que aquest any en tinc moltes i no vull que se’m facin malbé.
  Moltes gràcies i fins una altra

  Me gusta

  • Hola Montse, a casa en mengem poques de melmelades per això no en se fer. He parlat amb una noia del meu poble que en sap molt i en breu em passarà les receptes i les penjaré pels llaminers com tu. Tinc penjat el codonyat i si que se fer préssecs amb almívar, els préssecs ja te’ls posaré jo.

   Me gusta

 2. Hola Llusia soc una de les tevas seguidores, aquestas festes m´han regalat una foundie de ceramica per formatges(que a casa ens pirran) pero el problema es que tinc cuina de inducció, apart de preguntarte si ho puc fer primer amb una de inox i pasarla despres amb la de ceramica si saps quins formatges i altres truquets hi van be, ja he vist que el teu bloc no tens cap recepta de foundie pero hi pensat amb tu.´Moltes gracies per endavant i un bon any per a tots

  Me gusta

  • Montse, em sap greu però no et puc ajudar ja que jo sempre que he fet fondue l’he escalfat amb alcohol de cremar a la taula on la mengem directament, mai als fogons. En quan a quin tipus de formatge, jo en compro un que ja ve preparat per les fondues en una capsa de cartró, normalment està al refrigerats, on hi han els formatges.
   Ho sento.

   Fa uns dies he traspassat el bloc ara em trobaràs a http://www.sopadefarigola.cat

   Me gusta

 3. m’ha semblat un receptari de cuina tradicional molt variat, és una bona eina per quan tinguis que fer-la servir. gràcies per la feina feta.

  Me gusta

 4. Hola sopadefarigola,

  Jo també et vaig escoltar al programa del Jordi Basté, RACC 1,ja que en sóc una entusiasta i no me’n perdo cap si puc, va ser el dia de les sopes i en vaig prendre nota (de memòria)de la sopa de bolets (sigui fredolics,camagrocs,etc…) i avui m’he atrevit a fer-la. De moment té bona pinta, ja et diré si
  ha tingut èxit.

  També he buscat si tenies CUA de BOU,perquè en tinc per fer, però no l’he trobat al teu bloc,suposo que l’hauràs fet moltíssimes vegades,si es així no em faria res que me l’expliquessis, jo la faré com les galtes de porc.

  M’agraden molt totes les teves receptes i m’he identificat bastant en aquest estil de cuina.

  Moltes gràcies i fins la propera.

  Me gusta

  • Hola Palmira,
   De cua de bou no n’he fet mai però l’he menjada algunes vegades (l’ultima fa quinze dies), crec que faràs bé si la fas com les galtes de porc. Jo de galtes en faig sovint i només les salpebro, una mica d’aigua, una mica d’oli, un bon raig de vi i una cabeça d’alls. Encara no les he publicat al bloc però ho faré aviat, hem faltava la foto i ara ja la tinc.
   Una abraçada,

   Llúcia (Per cert, demà passat és el meu sant)

   Me gusta

 5. Vaig sentir per la radio la teva adressa de receptes i em va fer gràcia el «sopadefarigola» perquè el meu pare, de 98 anys, n´ és un entusiasta, sempre em diu que li feia la seva àvia.
  Ja he donat una ullada al receptari i m´ha agradat molt. Ben segur que en faré més d´una.
  També he passat l´adressa a les meves amigues.
  Moltes gràcies,
  Hortènsia

  Me gusta

  • Gràcies Hortènsia,
   A casa sempre en tinc de farigola i de sopes en mengem setmana si setmana també. Quan les menjo em sembla que faig neteja de panxa, per això moltes vegades les faig els diumenges a la nit com a plat únic.
   Una abraçada al teu pare!, cuida’l molt , el meu fa dotze anys que va morir i encara el ploro. Sempre parlava de les garses i cada cop que en veig una penso que és ell que em fa costat.

   Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: