Magdalenes

Ingredients (18 unitats)

4 ous L• 250 gr. de sucre • 350 gr. de farina normal • 1 sobre de llevat Royal • 250 ml d’oli de gira-sol • 120 ml de llet • 1 llimona (suc i ratlladura) • 1 cullerada d’essència de vainilla • 1 pessic sal • motlles de paper

Elaboració

Primer batre en un bol els ous junt amb el sucre fins que quedi ven batut. Afegir la resta d’ingredients i batre bé fins aconseguir una pasta homogènia, sense grumolls. Ho deixem reposar una hora a la nevera.

Passat aquest temps posem el forn a 220° dalt i baix sense aire.

Traiem la massa de la nevera la remenem una mica i anem omplint les càpsules de les magdalenes, fins a ¾ de capacitat, amb l’ajuda de dues culleres i hi espolsem sucre pel damunt perquè una vegada cuites facin crosta. Les enfornem 15’ o bé fins que les veiem torradetes. Les traiem del forn i deixem refredar.

*Si hi volem posar trocets de xocolata “pepitas” en necessitarem 100gr. En separem un grapat per guarnir i la resta les incorporem a la massa abans d’anar a la nevera. Una vegada plenes les càpsules hi repartim els trocets de xocolata que hem reservat per sobre, de sucre per sobre a les de xocolata no n’hi poso.

Anuncio publicitario

Acerca de Sopadefarigola

De cuina, de muntanya i de poble.

Publicado el 5 diciembre 2022 en breus. Añade a favoritos el enlace permanente. Deja un comentario.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: