Escarxofes al forn

escarxofes-forn-sf

TEMPS D’ESCARXOFES, una flor d’hivern comestible.

Ingredients

Escarxofes • oli d’oliva • vinagre sal

Preparació

Escalfem el forn a 200º dalt i baix sense aire. Agafem les escarxofes els hi tallem el mànec arran perquè s’aguantin dretes i una per una les piquem fort cap per avall perquè s’obrin una mica, les esbaldim a raig d’aixeta i les posem en una safata d’anar al forn, les salem i hi tirem un bon raig d’oli una per una i un rajolí de vinagre. Les posem al forn al segon prestatge. Les deixem coure uns 60 minuts i ja les podem servir.

*Jo omplo la safata d’escarxofes i les que sobren les podeu guardar i escalfar o bé al forn o al microones. Si les voleu coure al microones també ho podeu fer, son 5 minuts per escarxofa i es preparen igual, també queden bones però no notarem el gust de torrat que els hi dóna el forn o la braça.

Acerca de Sopadefarigola

De cuina, de muntanya i de poble.

Publicado el 16 enero 2022 en acompanyaments, carmanyola, cuina catalana, cuina mediterrània, RECEPTES y etiquetado en , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: