Milfulls amb crema de taronja

Ingredients per 4 persones

1 planxa de pasta de full (250g) • sucre fi • taronja confitada
Per la crema de taronja ½ litre suc de taronja (4 o 5 taronges) • 2 rovells d’ou • 3 cullerades soperes de sucre • 50gr de maizena

Preparació

Primer farem la crema i millor si està ben freda, jo la faig d’un dia per l’altre. Desfer la maizena amb una mica de suc de taronja i tirar-ho junt amb la resta del suc, el sucre i els rovells d’ou en un pot, tot en fred. Remenar sense parar fins que arrenqui el bull (no que bulli), ni un segon més, i seguiu remenant un parell de minuts fora del foc perquè no faci grumolls. Deixar que es refredi i posar a la nevera.

Escalfem el forn a 200º dalt i baix uns 10 minuts. Mentrestant tallem la pasta de full en tres parts iguals i la punxem bé amb una forquilla perquè no s’infli massa.

A una de les parts, que serà la que anirà a sobre, un cop punxada hi posarem la taronja confitada i la pintarem amb ou batut.

Posem les tres parts en una safata a sobre de paper de forn i la deixem coure durant 15 o 20 minuts.

Traiem del forn i deixem refredar. Posem una de les tres parts en la safata i amb l’ajuda d’una mànega li posem la crema, cobrim amb una altre part i repetim l’operació. Finalment hi posem la capa on hi ha la taronja i hi espolsem sucre fi amb l’ajuda d’un colador.

Acerca de Sopadefarigola

De cuina, de muntanya i de poble.

Publicado el 3 febrero 2015 en plats fàcils, postres, RECEPTES y etiquetado en , , , , , , , . Guarda el enlace permanente. 3 comentarios.

  1. Em sembla que m’hi atreviré jo i tot. Quina bona pinta.

    Me gusta

Deja un comentario